Kurs og foredrag

Er du interessert i å arrangere kurs i belønningsbasert fuglehundtrening, eller ønsker at en av våre instruktører skal komme og holde foredrag for din klubb? Vi tar på oss store og små oppdrag og kan skreddersy et opplegg som passer for akkurat deg. Ta kontakt med oss gjennom epostadresse rplusgundogs@gmail.com eller direkte til instruktøren du ønsker:

Monica Hauan
+47 996 42 103
9911 Jafjord
Troms og Finnmark

Thomas Stokke
+46 73-812 87 69
Fjugesta
Sverige

Astrid Weider Ellefsen
+47 959 73 305
5582 Ølensvåg
Rogaland

Instruktørene hos R+Gundogs holder også kurs og foredrag gjennom egne selskap. Under er det en oversikt over planlagte fuglehundkurs med instruktører fra R+Gundogs som arrangeres rundt om i landet.

Gro Saugerud på Drammen hundesenter arrangerer jevnlig kurs rettet mot fuglehunder med våre instruktører. I 2021 er disse kursene satt opp:

Følg med på facebooksiden til Drammen Hundesenter for mer informasjon.

Monica holder kurs i Kirkenes gjennom sitt selskap Kirkenes Hundesenter. I vår holder hun flere kurs innen apportering, innkalling, å følge og kurs for valper.

Følg med på facebooksiden til Kirkenes Hundesenter eller se mer informasjon på www.svartli.com.

Thomas driver sitt selskap Klickerklok sammen med Fanny Gott fra Sverige. De holder kurs i ulike hundesporter, grunntrening og jakthundtrening. De tilbyr en rekke onlinekurs og reiser ofte rundt og holder kurs for andre arrangører. 

Se deres side www.klickerklok.se for mer informasjon. 

Astrid holder kurs gjennom sitt selskap Vindfinn Hundetrening i Ølensvåg på Haugalandet. I tillegg til privattimer avholder hun sommeren 2020 tre sommerkurs der to av onlinekursene til R+Gundogs (Belønningsbasert fuglehundtrening Trinn 1 og 2) er inkludert i prisen. 

Se www.vindfinn.no for mer informasjon.